Bemutatkozás

Kőszegi Krisztina okleveles építészmérnök-tervező szakmérnök vagyok. 1991 óta foglalkozom építész tervezéssel.

Kezdő építészként budapesti és bécsi építészirodákban mint tervező dolgoztam, majd Budapest egyik legnagyobb szerkezetépítő vállalatának előkészítő mérnökeként a kivitelezésben is tapasztalatokat szereztem. A későbbiekben családi vállalkozásban működő építőipari vállalkozásban, az előkészítéstől a tervezésen át az átadásig nyomon követhettem a projektjeinket.

Az elmúlt bő két évtizedben számos család otthonát sikerült megterveznem, néhány esetben lehetetlennek tűnő adottságokat legyőzve. A lakóépületek tervezése mellett a közösségi épületek belsőépítészetén át az ipari és kereskedelmi épületek tervezéséig számos érdekes tervezési feladat adódott.

Tervező irodánk jól összeszokott szakági tervezőkkel együttműködve fiatalos, lendületes csapatot alkot. Az általunk tervezett épületekre jellemző építészeti stílus alapvetően a tömeg- és a térarányok helyes megválasztása, minőségi és tartós anyagok használata, a meglévő környezet értékeinek figyelembe vétele és megőrzése.

Mindezek alapján igyekszünk Megrendelőink igénye szerint az aktuális trendet szem előtt tartva időtálló értéket létrehozni.

Tekintse meg referenciáinkat, és kérjen tőlünk ajánlatot!