Családi ház tervezés

Családi ház tervezés szakértőktől

Családi ház tervezésére kapott megbízás esetén olyan épület tervezésére törekszünk, amely teljes mértékben kielégíti Megbízónk és családja igényeit. Célunk egy olyan otthon megteremtése, amely nem csak az éppen hatályos hatósági előírásoknak tesz eleget, hanem leendő lakóinak is megfelelő komfortot, biztonságot, illetve költségtakarékos fenntartást biztosít.

A tervezési feladat során lényeges szempont a fenntarthatóság, a környezettudatos  szemlélet bemutatása és átadása Megrendelőink felé. Akár új épület építésére, akár meglévő épület bővítésére kapunk megbízást, az energiatudatos építészet elvét követjük.

Az igényesen kialakított otthon titka mindig az apró részletekben rejlik: kényelmes belépő, élhető terek, tágas nappali, meghitt sarkok. Az otthonosság fő szempont, ezt minden családi ház tervezésénél figyelembe vesszük. Egy épület szépségét, érdekességét a tömeg aránya és a térkapcsolatok adják, így nincs szükség vásári, olcsó díszítő elemekre.

A betervezett anyagok, színek, burkolatok összhangja harmóniát áraszt. Mindemellett fontos szempontnak tartjuk a Megrendelő igényeit és stílusát is. Hiszen egy olyan házat nevezhetünk csak otthonunknak, amely tükrözi a személyiségünket, és az egész család jól érzi magát benne.

A végleges engedélyezési terv többszöri egyeztetés után születik meg, mely során több variációt –vázlattervet – készítünk.

Modern eszközök használata a családi ház tervezés során

Korszerű szerkesztőprogrammal dolgozunk, így Önnek lehetősége van leendő otthonát már a  tervezés első fázisától külső és belső 3 dimenziós látványterveken megtekinteni. Ez rendkívül fontos része a tervezésnek, mert itt még bőven alakíthatunk az adott terven, hiszen sokkal jobb térben látni megtervezett házunkat, mint egy hagyományos házterven.

Az építész engedélyezési terv tartalmazza az épület alaprajzait szintenként, metszeteit, homlokzatait 1:100 méretarányban, háromdimenziós látványtervet, helyszínrajzot, részletes műszaki leírást, valamint a költségbecslést.

Néhány általunk tervezett családi ház látványterve és fényképe:

Amennyiben referenciáink elnyerték tetszését, kérjen tőlünk ajánlatot elérhetőségeinken!